Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

28/11/2012
invitació acte cloenda stqlímpics‏

En nom de Susanna Pellicer



Benvolguts i benvolgudes,



Com ja sabeu, durant aquesta setmana s’estan celebrant els Jocs StQLímpics a la nostra ciutat.

Aquests jocs estan liderats, a través de la Taula per a persones amb discapacitat, per les quatre entitats principals que treballen per les persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Cugat: ASDI, ATAM, Jeroni de Moragas i la residència Sant Medir.

El seu objectiu és promoure l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual i augmentar la seva autoestima, al mateix temps que sensibilitzen la ciutadania.

M’agradaria molt poder comptar amb vosaltres en el gran acte de cloenda dels Jocs, que es durà a terme el proper dilluns 3 de desembre (dia internacional de les persones amb discapacitat), a les 10:30h, al Pavelló Esportiu de la Rambla Celler - PAV3.

Si us plau, us demano que feu extensiva la invitació a totes les persones de la vostra entitat.



Estic segura que els i les atletes estaran molt contents de veure el pavelló ben ple quan entrin desfilant. Estan fent un gran esforç durant aquesta setmana i es mereixen el nostre reconeixement.

A més, durant l’acte, es farà el lliurament de medalles, a càrrec de l’esportista olímpica, Erika Villaécija, i un homenatge a les persones grans dels centres, amb motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.



Espero veure-us el dilluns vinent i saludar-vos personalment.

Salutacions,