Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

04/11/2011
Activitat taules a festa de la tardor - country
Imatge de complement

Ja s'apropa la mostra d'entitats de la festa de la tardor. Serà aquest diumenge, de 10h a 14h.



Per una banda hi haurà les carpes al Pg. Dels Plàtans (veureu les carpes ja muntades i amb un rètol identificatiu de cada taula):

- taula per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda

- taula per a persones amb malalties neurològiques i càncer



Les entitats de la taula de malalties, recordeu que l'espai és limitat i el millor és que porteu només 1 o 2 díptics de cada entitat.



A les 13:30h, a la Pl. Octavià, hi haurà l'activitat que hem organitzat totes les taules conjuntament, Un mini-curs de country molt especial? (durant el matí repartirem un flyer que ha fet Atam, per fer difusió)

Les persones que vindran a fer l´activitat són la Judit i el Greg, propietaris del Barn d´en Greg de Rubí.

L´activitat durarà uns 20-25 minuts i totes les persones aprendrem a ballar una cançó country. Al final de l´activitat, repartirem antifaços, cadires de rodes, crosses, taps per a les orelles, etc als participants perquè ballin l´última cançó posant-se a la pell d´una persona amb discapacitat.



Us demano, si us plau, que totes les persones que pugueu venir estigueu a les 13:20h a la Pl. Octavià per organitzar-nos com repartirem el material al final de l´activitat.



El Jordi de Gispert farà d´speaker per presentar l´activitat de country i per fer el tancament.

Us passo una proposta de text que llegirà el Jordi al final.

Si teniu aportacions per millorar el text, si us plau, passeu-me-les per mail abans de divendres a les 14h.



Qualsevol cosa, estem en contacte.

Moltes gràcies i fins diumenge!



Anna



TEXT FINAL:



Des de les taules per a persones amb discapacitat, mobilitat reduïda, malalties neurològiques i càncer us agraim que hàgiu participat en aquest curs de country tan especial.

Us heu posat a la pell d'una persona amb discapacitat i, per uns moments, heu pogut experimentar què vol dir no veure-hi, no sentir-hi o moure-us amb dificultat, però amb l'ajuda necessària heu pogut ballar igual (o gairebé igual) que abans.

Amb aquesta experiència pretenem que tot el que heu sentit i viscut ho tingueu en compte en el vostre dia a dia. Tots i totes podem posar el nostre granet de sorra i donar suport en els moments necessaris per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.