Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

29/10/2010
Inaugurat l'espai lúdico-esportiu per a gent gran o amb problemes de mobilitat de Valldoreix
Imatge de complement

ls valldoreixencs ja tenen un circuit urbà a la plaça de Maria Sabater que permet exercitar diferents parts del cos, millorar l'equilibri i la flexibilitat. La instal·lació, que s'ha inaugurat aquest dimecres, és fruit d'un programa de la Diputació de Barcelona que busca facilitar la pràctica de l'esport entre la gent gran i les persones amb problemes de mobilitat. Responsables del Casal d'Avis de Valldoreix i de la fundació ASDI han coincidit a valorar positivament el nou espai.

La inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta de l'EMD, Montserrrat Turu, i la vocal de l'àrea de Gent Gran de l'EMD, Teresa Veciana, que han destacat la promoció d'espais com a punt de trobada entre els veïns de Valldoreix.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat els motius que han portat a sol·licitar aquestes instal·lacions.


La instal·lació consta d'escales a diferents nivells, rampes, passarel·les i barres horitzontals que permeten exercitar totes les extremitats i articulacions al llarg del recorregut. D'aquesta manera es pretén agilitzar els petits esforços del dia a dia a persones grans o amb mobilitat reduïda. Així ho ha explicat la fisioterapeuta de la Diputació de Barcelona Patrícia Vidal, que ha ofert una demostració pràctica als assistents. Vidal ha explicat a Cugat.cat la filosofia de la iniciativa.
La directora general de l'associació ASDI, Begoña Viñallonga, ha explicat a Cugat.cat que ja estan pensant programar activitats al voltant d'aquest espai.
La fisioterapeuta Patrícia Vidal oferirà dues sessions més en les properes setmanes: una dirigida a persones amb mobilitat reduïda i una altra pensada per a gent gran.