Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

25/01/2010
Pla de Mobilitat
Imatge de complement

Sant Cugat tindrà un Pla de Mobilitat a finals de l'any vinent. Ho ha anunciat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, durant la presentació del procés de participació per elaborar aquest projecte. Fins el 30 de novembre els santcugatencs tenen l'oportunitat de fer les seves aportacions per a la redacció del pla.

L'Ajuntament està treballant en la redacció del Pla de Mobilitat que ha d'ordenar el municipi en aquest sentit i definir les estratègies per aconseguir una mobilitat més sostenible i segura. En aquest sentit, el consistori ha obert un procés de participació amb l'objectiu d'incorporar les opinions i propostes de la ciutadania.

Amb aquesta intenció, els santcugatencs poden trobar diferents canals per fer arribar les diferents aportacions que s'aniran treballant en diferents tallers fins a l'abril del 2010, quan està previst començar la redacció del projecte que estarà enllestit després de l'estiu. Per participar en el procés, tothom que ho vulgui podrà omplir una butlleta d'aportacions, que es distribuirà amb la revista municipal i que es podrà lliurar, fins al 30 de novembre, a l'Oficina d?Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, a la Casa de Cultura, als centres cívics dels districtes, a la Biblioteca del Mil·lenari i al Casal de Joves TorreBlanca. La butlleta també es podrà lliurar en format electrònic a través del web Mobilitatsantcugat.cat.

La tinenta d'alcalde Mobilitat, Marta Subirà, ha explicat que Sant Cugat 'no té un problema greu de mobilitat' però que sí que s'ha de millorar.