Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

31/03/2009
Sant Cugat celebra el Consell Municipal de Serveis Socials
Imatge de complement

La tinenta d´alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, acompanyada de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, va presidir, el passat 19 de març, el Consell Municipal de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat que es va celebrar a la Sala de Plens de l´Ajuntament.
El Consell està integrat per l?Ajuntament (tècnics i polítics) i els diversos agents socials (entitats, representants de Sanitat i membres de les Taules de participació).

En el transcurs del Consell, es va tractar el nou reglament d?aquest organisme, l´informe de gestió de les taules de participació ciutadana, entre ells, el de la taula per a persones amb mobilitat reduïda, el pressupost d´enguany i diversos aspectes sanitaris que afecten la ciutat, com el tercer CAP, el futur hospital de proximitat i la creació de les tres àrees bàsiques de salut.

Durant la celebració del Consell, la tinenta d´alcalde Carmela Fortuny va subratllar "la importància de les taules de participació ciutadana. Aquestes no són òrgans consultius, sinó que són veritables proveïdors de serveis alhora que són un ens decisiu en les polítiques socials de la ciutat".

Així mateix, la tinenta d´alcalde va recalcar que "el nou reglament del Consell ens permetrà ser més àgils i facilitar la incorporació de nous membres "