Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

16/03/2010
PER QUÈ LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA DE SANT CUGAT SOM DIFERENTS?
Imatge de complement

Sr. Alcalde,
des de la taula de persones amb mobilitat reduïda de Sant Cugat del Vallès li volem fer aquesta pregunta.
El motiu de la mateixa és saber perquè les places d´aparcament reservades per a discapacitats en tots els municipis de Catalunya, en tot l´Estat espanyol i a Europa, disposen de la matrícula del vehicle o el número de targeta d´aparcament i en el nostre municipi són genèriques.
Consultats els responsables del departament de mobilitat de l´ajuntament, justifiquen la mesura al´legant que així es garanteix la rotació de les places d´aparcament reservades.
Però la realitat és que aquest fet entra en conflicte amb la normativa que regula les places d´aparcament reservades degut a que en arribar al teu domicili et trobes que la plaça reservada que has demanat està ocupada per una altra persona amb discapacitat, amb la qual cosa la reserva d´aparcament a prop del lloc on vius perd el sentit . A més si vius al centre et trobes que mai pots aparcar perquè sempre està ocupada per un o altre.
Nosaltres pensem que podent aparcar a les zones de càrrega i descàrrega i a les zones blaves de manera gratuïta la mobilitat pel nostre municipi resta garantida.
És per tot això que li preguem rebre el mateix tracte que la resta de discapacitats de Catalunya i si més no, si volem marcar la diferència que sigui en aspectes que en beneficiïn i no que ens perjudiquin.
Atentament,
TAULA DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA