Saltar a continguts

Taula de mobilitat reduïda

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies

11/05/2009
Participa al Pla d'Equipaments
Imatge de complement

L'Ajuntament vol implicar la ciutadania i les entitats en l'elaboració del Pla d'Equipaments, que fixarà quins són els equipaments públics que necessita la ciutat per als propers 10 anys. Per això obrim un procés participatiu per tal que tothom pugui fer les seves aportacions.Per participar, posem a la vostra disposició diferents canals:

Una butlleta de participació on podreu indicar les vostres propostes sobre els futurs equipaments. (podreu trobar la butlleta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, la Casa de Cultura, la Biblioteca municipal i a les oficines de districte. També la podeu descarregar a l'apartat Documents.)
Un qüestionari de participació que trobareu al peu d'aquesta pàgina, amb el mateix contingut que la butlleta.
Tallers de participació. Es convocaran al mes d'octubre de 2008. Per participar-hi cal haver respost la butlleta o el qüestionari.
Si voleu enviar-nos una proposta o document, a més de la butlleta, podeu fer-ho a l'adreça equipaments@santcugat.cat
El calendari de participació s'iniciarà el dia 2 de juny. La participació està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat, així com a les entitats i associacions. Podeu lliurar les vostres butlletes i respondre els qüestionaris fins el 30 de setembre. Trobareu les urnes per dipositar les vostres butlletes als següents llocs:

-Oficina d'Atenció Ciutadana. (Ajuntament, plaça de la Vila, 1)

-Oficines descentralitzades dels districtes de Mira-sol, Les Planes i La Floresta.

-Casa de Cultura i Biblioteca del Mil·lenari

ANNEX: Butlleta de participació   (pdf 93789)